Nieuws

Helft van relschoppers rond De Graafschap-wedstrijden meldt zich bij politie

Veertien verdachten die werden gezocht na de voetbalrellen in Doetinchem, rondom een wedstrijd van De Graafschap, hebben zich gemeld. De politie waarschuwt de overige dertien verdachten dat hun foto’s woensdag ongeblurd op internet komen te staan. © REGIO8.
DOETINCHEM - Veertien verdachten die werden gezocht na de voetbalrellen in Doetinchem, rondom een wedstrijd van De Graafschap, hebben zich gemeld. De politie waarschuwt de overige dertien verdachten dat hun foto’s woensdag ongeblurd op internet komen te staan.
De politie publiceerde vorige week 27 foto’s van relschoppers die zich hadden misdragen in Doetinchem na de wedstrijden van De Graafschap tegen Ajax en Go Ahead Eagles. Vijf verdachten van ongeregeldheden na het duel met Ajax hebben zich gemeld, in verband met het degradatieduel tegen Go Ahead Eagles hebben negen personen zich aangegeven.
Sommigen herkenden zichzelf, anderen werden door hun omgeving op de foto’s gewezen. De overige verdachten worden gewaarschuwd dat er woensdag nieuwe en ongeblurde foto’s op het internet worden geplaatst.