Nieuws

Man onwel tijdens hardlopen in park Duiven; maar wie is hij?

Het Horsterpark
Een onbekende sporter is 'in zorgwekkende toestand' naar het Rijnstate-ziekenhuis in Arnhem gebracht. De man was flauwgevallen in het Horsterpark in Duiven en moest worden gereanimeerd. Dat meldt politiewoordvoerder Paul Koetsier. De politie weet niet wie het is.
DUIVEN - Een onbekende sporter is 'in zorgwekkende toestand' naar het Rijnstate-ziekenhuis in Arnhem gebracht. De man was flauwgevallen in het Horsterpark in Duiven en moest worden gereanimeerd. Dat meldt politiewoordvoerder Paul Koetsier. De politie weet niet wie het is.

UPDATE: Het is een man van 67 uit Westervoort. Hij is in het ziekenhuis overleden.

De politie kreeg rond 09.00 uur een melding binnen. 'Onze collega's stelden vast dat de persoon geen hartslag meer had en zijn hem gaan reanimeren', legt Koetsier uit.
'Hij is daarna in zorgwekkende toestand met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.'

Geen id-kaart

Wie de man is, is onbekend. Het slachtoffer had geen identiteitskaart of telefoon bij zich. De politie hoopt via Twitter zijn identiteit te achterhalen.
De man is rond de 50 jaar oud en heeft grijs haar. Ook draagt hij zwarte sportkleding, een zegelring en een trouwring. Bovendien heeft de man een litteken op zijn rechterschouder.

'Neem iets van adresgegevens mee'

Koetsier: 'We zien helaas wel vaker dat sporters geen identiteitsbewijs of iets dergelijks bij zich hebben. Gelukkig zijn zij bij een ongeluk vaak nog aanspreekbaar en kunnen we zo hun identiteit achterhalen.'
'Helaas was dat bij deze man niet het geval. Daarom geven we ook altijd het advies aan sporters om iets van adresgegevens mee te nemen.'