Nieuws

Kinderen kunnen weer kijkje gaan nemen in 'Slaapkamer van de Sint' in Eibergen

Vanaf zaterdag 12 november staan de deuren van woonzorgcentrum De Meergaarden aan de Willem Sluyterstraat in Eibergen weer wagenwijd open voor degenen die wel eens willen zien hoe de slaapkamer van de Sint eruit ziet. © Gelre FM.
EIBERGEN - Vanaf zaterdag 12 november staan de deuren van woonzorgcentrum De Meergaarden aan de Willem Sluyterstraat in Eibergen weer wagenwijd open voor degenen die wel eens willen zien hoe de slaapkamer van de Sint eruit ziet.
De Meergaarden heeft een plek beschikbaar gesteld waar de Sint tussen zijn drukke werkzaamheden door, toch zo nu en dan kan genieten van een beetje rust. Naast alle pakjes die ingepakt en bezorgd moeten worden, alle chocoladeletters die gesorteerd moeten worden, alle gedichtjes die geschreven moeten worden en alles waar de Sint verder druk mee is, is voldoende rust ook heel belangrijk.
De Sint vind het dan ook erg fijn dat hij zo nu en dan even op adem kan komen in zijn slaapvertrek in De Meergaarden. Een ieder die nieuwsgierig is naar deze slaapkamer mag hier een kijkje komen nemen. Van ’s ochtends 08.00 uur tot ’s avonds 20.00 uur zijn de deuren geopend.
Tekeningen, brieven en verlanglijstjes kunnen hier ook achtergelaten worden. Jaarlijks komen er veel kinderen, bijvoorbeeld met hun schoolklas, op de slaapkamer van de goedheiligman af.