Nieuws

In het nieuws vandaag: uitspraak misbruik meisje en Over Betuwe College pakt draad weer op na steekpartij

Het Over Betuwe College afgelopen vrijdag.
Danny D. hoort uitspraak in misbruikzaak, eerste schooldag voor het Over Betuwe College na de steekpartij van vrijdag en oud-directeur Ger V. uit Gorssel van vastgoedbedrijf Eurommerce staat voor de rechter. Dit is het nieuws van maandag 7 november. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Danny D. hoort uitspraak in misbruikzaak, eerste schooldag voor het Over Betuwe College na de steekpartij van vrijdag en oud-directeur Ger V. uit Gorssel van vastgoedbedrijf Eurommerce staat voor de rechter. Dit is het nieuws van maandag 7 november.

Danny D. hoort uitspraak voor misbruik meisje

De 43-jarige man zou tientallen minderjarige meisjes hebben misbruikt. Eén van de meisjes was dertien jaar oud. Zij werd vorig jaar zomer weggelokt van een camping op de Veluwe. Later werd het meisje teruggevonden in een busje. Zij was seksueel misbruikt.

Over Betuwe College in Elst pakt draad weer op

Het Over Betuwe College in Elst werd afgelopen vrijdag opgeschrikt door een steekpartij. Een docent werd in zijn bil gestoken door een leerling van de onderbouw. De jongen werd later aangehouden. De leerlingen en leraren proberen vandaag de draad weer op te pakken. De leerlingen krijgen per klas een mentor waar zij terecht kunnen met vragen.

Rechtszaak Eurocommerce begint

De rechtbank in Almelo begint deze maandag met de behandeling van de aanklachten tegen voormalig directeur Ger V. van het Gorsselse vastgoedconcern Eurocommerce en zijn gezin. Het OM verwijt de directeur dat hij valse documenten gebruikte om leningen bij banken los te krijgen.
Toen het bedrijf failliet ging, stond er 700 miljoen euro aan geleend geld uit. Vlak voor het faillissement verkocht de directeur zijn bekende restaurant De Roskam in Gorssel aan zijn zoon en dochter, maar dat was volgens het OM faillissementsfraude. Ook zijn vrouw zou daaraan schuldig zijn.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!