Nieuws

Popster Lady Gaga gespot in Arnhemse outfit

Met een metallic groene jas en een grote knuffelbeer in haar hand, poseert wereldster Lady Gaga in de outfit van de Arnhemse mode-ontwerpers Tessa de Boer en Joris Suk op op Instagram. De ontwerpers zijn superblij met keuze van de zangeres, zeggen ze tegen de Gelderlander. © ANP
ARNHEM - Met een metallic groene jas en een grote knuffelbeer in haar hand, poseert wereldster Lady Gaga in de outfit van de Arnhemse mode-ontwerpers Tessa de Boer en Joris Suk op op Instagram. De ontwerpers zijn superblij met keuze van de zangeres, zeggen ze tegen de Gelderlander.
De popster zette de foto donderdag op haar Instagram-account. Honderdduizenden mensen wereldwijd zagen de foto.
De ontwerpers zijn blij met de interesse van Lady Gaga. 'Het voelt echt als de hoofdprijs', aldus ontwerpster Tessa de Boer. In de krant vertelt De Boer dat de kledingkeuze van de zangeres niet helemaal onverwachts kwam. Haar stylist had vorige week al kledingstukken aangevraagd in Arnhem. 

Weer Nederlands ontwerp

Het is niet voor het eerst dat Lady Gaga kleding van Nederlandse ontwerpers draagt. Eerder werd ze gespot in kleding van Viktor & Rolf en Iris van Herpen.