Nieuws

NEC-doelman Delle blij met punt en Kadioglu

UTRECHT - Joris Delle is een constante factor bij NEC. Ook tegen FC Utrecht was de Franse doelman weer uitermate betrouwbaar.
"Ik ben blij dat we hier met een punt zijn weggekomen."
"Ik had het erg druk de eerste helft. Het was bepaald niet goed, maar we hebben ons in de tweede helft herpakt. En met de entree van Ferdi Kadioglu ging het beter lopen. We hadden meer balbezit en dat maakte het verschil. En achterin was het ook solide."
Delle genoot van Kadioglu. "Ja, hij trok wel de aandacht. Je mag eigenlijk niet teveel verwachten van zo'n jonge speler, maar hij is echt talentvol. Hij werkt ook heel hard om fysiek nog sterker te worden. Ik ben blij voor hem en we zijn allemaal blij met hem. Ik hoop dat hij dit voort kan zetten."
NEC heeft elf punten en staat net boven de degradatiezone. "Dat is niet slecht, maar we hadden nog meer punten kunnen pakken. We weten wat ons doel is. Er komen wedstrijden aan waar we punten kunnen halen."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!