Nieuws

Ook Germania na vechtpartij uit competitie gehaald

De kantine van Germania.
Ook het tweede zaterdagelftal van voetbalclub Germania is door de KNVB uit de competitie gehaald. Dit vanwege de grote vechtpartij bij de vereniging in Groesbeek, afgelopen weekeinde. © Omroep Gelderland
GROESBEEK - Ook het tweede zaterdagelftal van voetbalclub Germania is door de KNVB uit de competitie gehaald. Dit vanwege de grote vechtpartij bij de vereniging in Groesbeek, afgelopen weekeinde.
Het vijfde elftal van de Nijmeegse voetbalclub SCH, de tegenstander van Germania, werd om dezelfde reden ook al door de bond uit de competitie verwijderd. Het gaat in beide gevallen om een voorlopige maatregel.
Er wordt op dit moment onderzoek gedaan naar de gang van zaken, afgelopen weekeinde in Groesbeek. Zolang het onderzoek loopt, doen de clubs niet mee aan de competitie.
'Dat wil niet zeggen dat we ze al als schuldig betitelen', zegt KNVB-woordvoerder Koen Adriaanse. 'Zolang het onderzoek loopt, hebben we besloten de clubs niet te laten voetballen.' De bond heeft het streven om binnen twee weken met een besluit in deze zaak te komen.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!