Nieuws

Doelman Jasper Cillessen uit Groesbeek hervat training bij FC Barcelona

Jasper Cillessen uit Groesbeek heeft donderdag de training bij FC Barcelona hervat. De 27-jarige doelman liep drie weken geleden een enkelblessure op bij het Nederlands elftal. Cillessen haakte daardoor af in de aanloop naar de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk. © Twitter Jasper Cillessen
BARCELONA - Jasper Cillessen uit Groesbeek heeft donderdag de training bij FC Barcelona hervat. De 27-jarige doelman liep drie weken geleden een enkelblessure op bij het Nederlands elftal. Cillessen haakte daardoor af in de aanloop naar de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk.
De oud-speler van NEC en Ajax sloot donderdag in Barcelona aan bij de selectie van trainer Luis Enrique. 'Goed om terug te zijn', zette Cillessen op Twitter.
Vedettes als Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar meldden zich ook weer op het veld, nadat ze enkele dagen vrij hadden gekregen.

Competitie

De Spaanse topclub bereidt zich voor op de competitiewedstrijd zaterdag in Camp Nou tegen Granada. Cillessen zit dan mogelijk weer op de bank.
Luis Enrique geeft dit seizoen onder de lat de voorkeur aan de Duitse keeper Marc-André ter Stegen.

ZIE OOK:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!