Nieuws

Beschonken gast vernielt lobby en kamer in hotel in Laren

Een hotelgast heeft in Hotel de Achterhoek in Laren de kamer waar hij verbleef en de lobby vernield. De 33-jarige verdachte uit Emmeloord is inmiddels aangehouden. © Politie Lochem.
LAREN - Een hotelgast heeft in Hotel de Achterhoek in Laren de kamer waar hij verbleef en de lobby vernield. De 33-jarige verdachte uit Emmeloord is inmiddels aangehouden.
De politie werd zaterdagnacht rond 4.00 uur gewaarschuwd vanwege de vernielingen. Toen agenten bijna bij het hotel aankwamen, zagen zij een man in een bushokje aan de Dorpsstraat zitten die aan het opgegeven signalement voldeed. Een medewerkster van het hotel bevestigde dit.
Toen de agenten de man, die sterk naar alcohol rook, wilden aanhouden. werd hij zeer opstandig en ontstond er een vechtpartij. De agenten gebruikten pepperspray, maar de verdachte gaf geen kick. Dankzij versterking van collega's slaagde de politie er uiteindelijk alsnog in om de man aan te houden en over te brengen naar het bureau in Doetinchem. Inmiddels is hij weer op vrije voeten, hij zal zich later bij de rechter moeten verantwoorden.