Nieuws

'Grote vechtpartij bij bekerwedstrijd SCH tegen Germania'

Het is zaterdag tot een grote vechtpartij gekomen bij een bekerwedstrijd tussen het tweede zaterdagelftal van de Groesbeekse voetbalclub Germania en een elftal van SCH uit Nijmegen. © archief
GROESBEEK - Het is zaterdag tot een grote vechtpartij gekomen bij een bekerwedstrijd tussen het tweede zaterdagelftal van de Groesbeekse voetbalclub Germania en een elftal van SCH uit Nijmegen.
Het zou uit de hand zijn gelopen nadat Germania van 1-4 terugkwam tot 3-4. Toen een speler van Germania tegen zijn hoofd werd getrapt, sloeg de vlam helemaal in de pan. Een jeugdige supporter van Germania die de situatie filmde werd achternagezeten en ook in de kantine van de Groesbeekse club kwam het tot een knokpartij, waarbij vooral mensen van SCH zich zouden hebben misdragen. Er is volgens de Groesbeekse club met bierglazen gegooid en met barkrukken geslagen.
Er zouden twee spelers naar het ziekenhuis zijn gebracht, met vermoedelijk een gebroken oogkas en een gebroken neus. De politie onderzoekt de zaak, maar heeft nog geen aanhoudingen verricht.