Nieuws

Cd's nieuwe album Wolter Kroes verdwenen

Rob Kleijs en Wolter Kroes.
Vol trots presenteerde Wolter Kroes zijn nieuwe album Formidabel, maar niet iedereen kon de cd in de winkel kopen. Hij vertelde donderdag op Radio Gelderland dat een deel van zijn voorraad was verdwenen. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Vol trots presenteerde Wolter Kroes zijn nieuwe album Formidabel, maar niet iedereen kon de cd in de winkel kopen. Hij vertelde donderdag op Radio Gelderland dat een deel van zijn voorraad was verdwenen.
'We kregen heel veel berichten op Facebook dat er in bepaalde winkels geen cd's lagen. We hoorden vanmorgen dat er een brok van de voorraad verdwenen is', legt de zanger uit. 'Er waren gewoon cd's weg. Dat is vervelend in deze periode, want nu moet het gebeuren.'
De voorraad wordt nu met spoed weer aangevuld. 'Dat wordt tussen nu en 24 uur weer opgelost', belooft de zanger. Vanaf zaterdag moeten alle winkels het nieuwe album van Wolter Kroes in de schappen hebben liggen.
Het nieuwe album heeft ook Gelderse invloeden. Zo werkte ondermeer Lana Wolf mee aan het album. Wolter Kroes schreef het album samen met Jan Keizer.
Luister hier naar het hele gesprek met Wolter Kroes op Radio Gelderland