Nieuws

Bureau GLD 19 oktober 2016

ARNHEM - In deze uitzending een zware mishandeling op klaarlichte dag in Wijchen, zakkenrollerij van een hoogbejaarde man in Ermelo en verschillende diefstallen, ook die van kaarsen!

Zware mishandeling Wijchen

Op 14 oktober wordt een man van 50 zwaar mishandeld in de Huissteden 14e straat in Wijchen. Dat gebeurde op klaarlichte dag, toch zijn er maar weinig mensen die iets gezien hebben. De politie hoopt dat getuigen zich alsnog melden. In de buurt zit een tandartspraktijk en een school, misschien zijn er die vrijdag middag rond 2 uur mensen geweest, die mogelijk iets gezien hebben dat met de mishandeling te maken kan hebben.

Beroving hoogbejaarde man Ermelo

Een man van 95 wordt in Ermelo beroofd van heel veel geld door twee vrouwen. Ze vragen hem de weg, maar omdat de man slechtziend is kan hij die niet aanwijzen op een kaart. Dat maakt de vrouwen niet veel uit, ze bestelen de man van zijn pinpas en nemen daar niet veel later heel veel geld mee op. 
Wie herkent deze vrouwen, ze slaan toe op 30 augustus. 
We hebben in Bureau GLD vaker pinpasdiefstallen op de Veluwe behandeld. Kijk ook uit naar deze vrouwen. Ook zij worden gezocht!

Diefstal kaarsen in Arnhem

Deze twee vrouwen nemen twee kaarsen mee! De waarde is €62.90. Een winkel in het centrum van Arnhem is door het tweetal gedupeerd. Een diefstal van kaarsen zien we niet vaak, de manier van werken wel. De dame met het lange blonde haar leidt het personeel af terwijl de andere vrouw de kaarsen in haar tas stopt. Als de buit binnen is vertrekken de vrouwen weer.

Diefstal opzetborstels Neede

In Neede in de Achterhoek steelt dit stel op dinsdagmiddag 9 augustus meer dan 10 pakjes opzetborstels voor elektrische tandenborstels. Dat gebeurt bij het Kruidvat aan de Oudestraat in Neede. Totale waarde: € 290 euro! De twee houden alles goed in de gaten, als niemand kijkt stopt de man de borsteltjes in de tas van de vrouw. 

Diefstal Bvlgari zonnebril Apeldoorn

En in Apeldoorn zoeken we deze man. Hij steelt een Bvlgari (Bulgari) zonnebril met een waarde van ruim 250 euro! Dat gebeurt bij een opticien aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. Hij stopt hier de bril in zijn jaszak en verlaat de winkel. Wie herkent deze man die Engels spreekt? Of misschien is er iemand die weet waar de man verblijft.
Reageren op dit bericht? Mail naar omroep@gld.nl