Nieuws

Pssst...duizend euro verdienen?

Wie duizend euro wil winnen, kan komende week een gokje wagen bij Radio Gelderland. Luisteraars zijn er de voorbije maanden niet in geslaagd het geluid van het spel 'De Geluidsbarrière' te raden. En nu er duizend euro in kas zit, mag iedereen nog één keer raden, door een kaartje in te sturen. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Wie duizend euro wil winnen, kan komende week een gokje wagen bij Radio Gelderland. Luisteraars zijn er de voorbije maanden niet in geslaagd het geluid van het spel 'De Geluidsbarrière' te raden. En nu er duizend euro in kas zit, mag iedereen nog één keer raden, door een kaartje in te sturen.
Een fietsbel, een magnetron, een centrifuge, een bolderkar. Het is een greep uit de antwoorden die er sinds 26 juli zijn gegeven. Bijna drie maanden nadat het geluid voor het eerst op Radio Gelderland te horen was, is er nog niemand in geslaagd het juiste antwoord te geven.
Toen de teller op 500 euro stond, werd er een tip over het geluid gegeven. Maar ook dat mocht niet baten. De tip 'Zonder toeters of bellen' zette luisteraars niet op het goede spoor.
Op maandag 17 oktober is het geluid niet geraden:

Extra tips van Rob

Er was al één tip voor het geluid: Zonder toeters of bellen.
Daar komen nu twee nieuwe tips bij:
  1. Deze is niet op de kermis
  2. Muhammad, Rocky en Bep vroeger, die trainden zich er helemaal suf op

Hoe pak ik die duizend pieken?

Als u denkt te weten wat het geluid is, is meedoen simpel. Stuur uw antwoord op naar Radio Gelderland. Dat mag per kaartje naar: Omroep Gelderland, Postbus 747, 6800 AS Arnhem.
Maar het kan ook via de app van Omroep Gelderland. Dat kan door op de app rechtsboven op "app'je" te klikken en dan alles in te vullen.
U kunt ook mailen naar Rob@gld.nl

Niet vergeten!

Vergeet in ieder geval nooit uw naam, adres en telefoonnummer in te vullen. En vermeld altijd 'De Geluidsbarrière' bij uw inzending.
Alle inzendingen moeten uiterlijk maandag 24 oktober binnen zijn, dinsdag trekt presentator Rob Kleijs de winnaar uit de goede oplossingen.
Voor alle foute oplossingen: De Geluidsbarrière
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!