Nieuws

Politie pakt drie jonge 'horrorclowns' in Velp op

De politie in Velp heeft donderdagavond drie minderjarige jongeren uit deze plaats aangehouden. Ze droegen horrorclownmaskers en lieten mensen schrikken. De jongens ontvingen een proces-verbaal vanwege baldadigheid en kregen een halt-straf aangeboden, meldt de politie op haar Facebookpagina. © Facebookpagina Politie Velp
VELP - De politie in Velp heeft donderdagavond drie minderjarige jongeren uit deze plaats aangehouden. Ze droegen horrorclownmaskers en lieten mensen schrikken. De jongens ontvingen een proces-verbaal vanwege baldadigheid en kregen een halt-straf aangeboden, meldt de politie op haar Facebookpagina.
De politie kreeg donderdagavond een melding binnen dat er zogenoemde horrorclowns actief waren bij de Straatweidentunnel in Velp. Personen zouden met een horrorclownmasker op mensen de stuipen op het lijf jagen.
Toen agenten ter plaatse kwamen, bleken drie jongens uit Velp de daders te zijn. Het trio probeerde aan de politie te ontkomen en gooide de maskers in de sloot. De drie jongeren konden echter staande worden gehouden en mochten hun maskers uit de sloot halen.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!