Nieuws

Nijmegen maakt zich op voor de komst van honderden Feyenoorders

Komende zondag komt koploper Feyenoord op bezoek in Nijmegen. De Rotterdammers spelen 's middags namelijk een eredivisiewedstrijd tegen NEC. © N1
NIJMEGEN - Komende zondag komt koploper Feyenoord op bezoek in Nijmegen. De Rotterdammers spelen 's middags namelijk een eredivisiewedstrijd tegen NEC.
De wedstrijd is voor de achterban van Feyenoord blijkbaar enorm populair, want het uitvak in stadion De Goffert is volledig uitverkocht. Dat betekent dat er zeker 750 supporters meereizen naar Nijmegen, zo meldt De Kuip Kaartverkoop. Afgelopen dinsdag gingen de laatste tickets de deur uit.
Ook de Gelderse derby van zondag 23 oktober is erg gewild bij de uitfans; er zijn nog maar honderd tickets beschikbaar voor de bezoekende supporters van Vitesse uit Arnhem. Dit is opvallend, omdat seizoenskaarthouders van Vitesse pas sinds woensdagochtend 10.00 uur tickets konden halen.
Vaste bezoekers van uitwedstrijden van Vitesse hadden voorrang. De laatste honderd entreekaartjes zullen dan ook snel over de toonbank vliegen, zo verwacht de Arnhemse club.