Nieuws

De duizend euro is eruit! Puzzelaar Louis van Esch wint Woordgestoord

Ze zijn vergeven! De 1000 euro
Louis van Esch is de winnaar geworden van de meest recente editie van het radiospel Woordgestoord. Het antwoord 'totaalhond' leverde hem 1000 euro op.
RHENEN - Louis van Esch is de winnaar geworden van de meest recente editie van het radiospel Woordgestoord. Het antwoord 'totaalhond' leverde hem 1000 euro op.
De 1000 piek voor het radiospel Woordgestoord zijn vergeven. Omdat het woord in de uitzending niet geraden was mochten mensen het goede antwoord insturen. Honderden mensen stuurden een kaart of een mail, waarvan zo'n dertig het juiste antwoord wisten. Alle goede antwoorden gingen in een ton en Eric van den Berg en Nanko Boelman trokken tijdens de radiouitzending van vrijdag de winnaar. Luister het fragment hier.

Hou em op de weg Louis!

Winnaar Louis van Esch uit Rhenen was zelf niet thuis. Maar zijn vrouw wel. Die reageerde overdonderd. "Hij heeft wel gezegd dat hij heeft meegedaan. Hij is een echte puzzelaar. Was het antwoord iets met hond? Mijn man is nu onderweg naar Amstelveen, dus kan niet aan de telefoon komen. " Vermoedelijk hoorde Louis het nieuws dus in de auto. Voor zover bekend heeft hij zijn voertuig tijdens het juichen gewoon op de weg weten te houden. 
De foto's van de ontknoping van WoordGestoord. De voorzitter van de jury trok met een blinddoek om het winnende briefje. Zaterdag gaat de nieuwe opdracht van Woordgestoord verder. Dan kunnen deelnemers 30 euro winnen. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!