Nieuws

Nooit te oud om te leren: 92-jarige volgt cursus sterrenkunde

VELP - Je bent nooit te oud om te leren, dat bewijst de 92-jarige Jan de Graaf uit Velp. Ondanks zijn zeer respectabele leeftijd schreef hij zich in voor een cursus sterrenkunde voor beginners.
Hij had het wel eerder willen doen, maar was er nooit aan toe gekomen. 'Ik heb een heel druk leven gehad', aldus De Graaf. De cursus sterrenkunde vindt hij fascinerend, en hij is nog lang niet uitgeleerd. 'Hoe verder je in de materie gaat duiken, des te meer kom je tot de ontdekking dat er nog wat te leren valt.'
Jan de Graaf blijkt overigens een druk baasje. Niet alleen is hij voorzitter van de huurdersvereniging van de flat waar hij woont, maar hij biljart ook elke dag en verzorgt zowel bij het biljarten als bij de cursus sterrenkunde de koffie. Verder klaverjast hij en zingt hij in een zangclub. Hij heeft nog een jongere zus in Amsterdam, die bezoekt hij wekelijks met de auto.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!