Nieuws

Deze berichten werden afgelopen week het meest gelezen

ARNHEM - Welke berichten zijn deze week het meest gelezen op gld.nl en op de app van Omroep Gelderland? Zoals iedere zaterdag een overzicht.

Dodelijke schietpartij in Arnhem

Een dodelijke schietpartij dinsdagochtend in de Arnhemse nieuwbouwwijk Schuytgraaf. De 26-jarige Tyson overlijdt op straat, nadat hij is neergeschoten. Twee mannen van 35 en 36, die in de buurt van het slachtoffer zijn, worden aangehouden. De familie van Tyson zegt tegen De Gelderlander dat de zwager van Tyson de fatale schoten heeft gelost. Het slachtoffer zou verhaal zijn gaan halen, nadat zijn zus door haar man bont en blauw was geslagen. Vrienden en kennissen betuigen op Facebook hun medeleven.

Jongen (12) overlijdt na aanrijding in Putten

Veel medescholieren zien het gebeuren: de 12-jarige Mees wordt in Putten geschept door een betonwagen. De leerling van het Christelijk College Groevenbeek overlijdt later in het ziekenhuis in Utrecht. Op de school is slachtofferhulp aanwezig en een lokaal wordt ingericht als stiltecentrum. Vrijdagmiddag hebben leerlingen en leraren Mees herdacht.

Villa in Ugchelen door brand verwoest

Hij woonde er 30 jaar en woensdagavond zag hij zijn kapitale villa in Ugchelen tot de grond toe afbranden. Martin Zeeuw van der Laan, eigenaar van het tegenover gelegen Van der Valk hotel en restaurant, kan het niet bevatten. Zeeuw van der Laan kon alleen het allerbelangrijkste redden. 'Mijn vrouw en de hond.' 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!