Nieuws

Aanhoudingen voor diefstal in Putten

In Putten heeft de politie vrijdagavond drie verdachten van diefstal en heling aangehouden. De zaak kwam aan het rollen toen een diefstal uit een café in diezelfde plaats op een beveiligingscamera werd vastgelegd. © Politie (Facebook
PUTTEN - In Putten heeft de politie vrijdagavond drie verdachten van diefstal en heling aangehouden. De zaak kwam aan het rollen toen een diefstal uit een café in diezelfde plaats op een beveiligingscamera werd vastgelegd.
Het onderzoek naar de beelden leidden naar een 37-jarige verdachte, die in een woning aan de Poolseweg kon worden aangehouden. Daarbij werd een grote hoeveelheid goederen aangetroffen, die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren. In de woning waren ook nog twee andere personen van 24 en 27 jaar aanwezig. Deze twee werden aangehouden op verdenking van heling. 

Koninklijke onderscheiding

De verzameling spullen, die werd aangetroffen, bestond onder meer uit fietsen, elektrisch gereedschap en navigatiesystemen. Ook werd een Koninklijke onderscheiding, die behoort bij een Ridder in de Orde van Oranje-Nassau gevonden. Een deel van de buit blijkt te zijn gestolen bij auto-inbraken in Bennekom en Voorthuizen en bij een schuurinbraak in de buurtschap Veenhuizerveld bij Putten. De politie zoekt nog naar de overige eigenaren.