Nieuws

Ken Leemans per direct weg bij De Treffers

Verdediger Ken Leemans is per direct gestopt bij voetbalclub De Treffers in Groesbeek. © Omroep Gelderland
GROESBEEK - Verdediger Ken Leemans is per direct gestopt bij voetbalclub De Treffers in Groesbeek.
De oud-profspeler van onder meer VVV-Venlo, Roda JC en Hansa Rostock speelde anderhalf jaar voor de Groesbeekse club, die dit seizoen uitkomt in de Tweede Divisie. Op de site van de club verklaart de verdediger zijn keuze. 'Ik heb de afgelopen weken goed nagedacht over mijn toekomst. Het feit dat ik meer te maken krijg met fysieke ongemakken en dat de combinatie tussen werk, privé en voetballen op dit niveau voor mij moeilijker te combineren wordt heeft ons dit doen besluiten. Ik betreur het omdat ik altijd alles wil geven maar we zijn tot de gezamenlijke conclusie gekomen dat ik niet meer kan brengen wat ik wil brengen.'

Aanvaring met trainer

Leemans werd in de met 0-3 verloren bekerwedstrijd tegen ASWH al na een half uur gewisseld. Hij had daarover een aanvaring met trainer Anton Janssen, waarna hij disciplinair was geschorst voor de wedstrijd tegen Jong Sparta.
Hij speelde in totaal 42 keer voor de ploeg, waarin hij vijf doelpunten maakte. Maar, zo is te lezen op het digitale huis van De Treffers: 'Vele malen vaker kreeg hij de handen op elkaar door een prima verdedigende actie'.