Nieuws

Jongen (12) overleden na aanrijding in Putten

Op de plek van het ongeluk liggen bloemen.
De 12-jarige jongen die maandagmorgen in Putten werd aangereden door een betonwagen, is overleden. Dat meldt de school van de jongen. De jongen lag op de intensive care van het Universitair Medisch Centrum Utrecht. © Omroep Gelderland
ERMELO - De 12-jarige jongen die maandagmorgen in Putten werd aangereden door een betonwagen, is overleden. Dat meldt de school van de jongen. De jongen lag op de intensive care van het Universitair Medisch Centrum Utrecht.
De brugklasser van atheneum/havo was maandagmorgen op de fiets onderweg naar het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo, toen hij werd geschept door een betonwagen. Veel leerlingen zagen het gebeuren.
Net als maandag is slachtofferhulp op de school aanwezig, zegt afdelingsdirecteur Van de Groep. Een lokaal wordt als stiltecentrum ingericht. De school heeft op de website een overlijdensbericht geplaatst. 
De geplande ouderavond kreeg maandag een ander karakter. Leerlingen en ouders kwamen bijeen. 'Het was een goede bijeenkomst', aldus De Groep.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!