Nieuws

Pas eind oktober weer pinnen bij gekraakte Rabobank in Twello

TWELLO - Bij de Rabobank in Twello, waar in de nacht van donderdag op vrijdag een plofkraak werd gepleegd, kan pas vanaf eind oktober weer gepind worden. De schade aan de pinautomaten is enorm. Het kantoor gaat donderdag wel weer open.
'We zijn erg blij dat er geen slachtoffers zijn gevallen', zegt directeur particulieren Dick van Rhee van de Rabobank. Hij benadrukt daarnaast dat hij de dienstverlening voor de klanten in Twello zo snel mogelijk weer op niveau wil hebben. 
Er wordt op dit moment met man en macht gewerkt, zodat het kantoor donderdag weer open kan. De automaten zijn zodanig beschadigd, dat het herstel hiervan meer tijd kost. 'We hopen dat alle automaten eind oktober weer werken', zegt Van Rhee.

Enorme ravage

De knal van de plofkraak was donderdag op vrijdagnacht rond 04:00 uur in de wijde omgeving te horen. Waar de pinautomaten zaten, zitten nu twee grote gapende gaten in de muur. Er werden vijf verdachten aangehouden.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!