Nieuws

Inbreker (17) valt in slaap op wasmachine in Horssen

Een 17-jarige jongen heeft zaterdagnacht ingebroken bij een bejaarde vrouw uit Horssen. De jongen was zo dronken dat hij op de wasmachine in slaap viel en door de politie in een rolstoel moest worden afgevoerd.
HORSSEN - Een 17-jarige jongen heeft zaterdagnacht ingebroken bij een bejaarde vrouw uit Horssen. De jongen was zo dronken dat hij op de wasmachine in slaap viel en door de politie in een rolstoel moest worden afgevoerd.
De politie kreeg een melding dat er een steen door de ruit was gegooid bij de woning in Horssen. Binnen troffen ze een jongen aan die daar niet thuishoorde. Hij lag op de wasmachine te slapen en was zo dronken dat hij geen idee had waar hij was.
Agenten wilden de jongen aanhouden, maar hij kon niet meer op zijn benen staan. Daarop leenden de agenten een rolstoel om de jongeman naar de politie-auto te brengen. 
De jongen heeft zijn roes uitgeslapen op het politiebureau. Zijn moeder is op de hoogte gebracht van het incident. De politie heeft de geschrokken bejaarde bewoonster opgevangen, de vrouw heeft aangifte tegen de dronkaard gedaan.