Nieuws

Paddenstoelenmaand: erop uit in de natuur

Wilt u allerlei verschillende paddenstoelen in Gelderland zien? Dat kan, want in oktober is het paddenstoelenmaand. Er worden cursussen aangeboden, wandelingen gehouden en speurtochten georganiseerd.
BENNEKOM - Wilt u allerlei verschillende paddenstoelen in Gelderland zien? Dat kan, want in oktober is het paddenstoelenmaand. Er worden cursussen aangeboden, wandelingen gehouden en speurtochten georganiseerd.
Al deze activiteiten brengen u bij de mooiste paddenstoelen. Hieronder vindt u de leukste activiteiten van 26 september t/m 2 oktober. 

Najaarsworkshop natuurfotografie

Op zaterdag 1 oktober is er bij Kasteel Hoekelum bij Bennekom een najaarsworkshop natuurfotografie. In deze tijd van het jaar zijn er allerlei verschillende paddenstoelen te vinden in de natuur. Het is vanaf 14:00 uur tot 16:30 uur.
Locatie: Bennekom
Datum: 1 oktober
Meer informatie: IVN

Herfstwandeling over landgoed Bingerden

Een herfstwandeling, georganiseerd door de gidsen van de regiowerkgroep De Liemers, door de rustgevende natuur om te genieten van de verscheidenheid aan paddenstoelen. 
Locatie: Oude IJsselstreek
Datum: 2 oktober
Meer informatie: IVN
Fotograaf: Gerrit van Osch

Speuren naar paddenstoelen in park Berg en Bos

In park Berg en Bos zijn allerlei verschillende paddenstoelen te vinden. Zoekt u mee? Tijdens een wandeling van circa 3 kilometer komt u verschillende paddenstoelen tegen met naambordjes, wetenswaardigheden en anekdotes. De wandeling begint om 11:00  uur en duurt tot 16:00 uur.
Locatie: Apeldoorn
Datum: 2 oktober
Meer informatie: IVN
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!