Nieuws

NEC-trainer Hyballa klaar voor bekerduel: 'Niet blijven hangen bij Sparta'

Trainer Hyballa stoomt zijn NEC klaar voor het bekerduel tegen ADO Den Haag.
Normaliter duurt het een kleine week voordat er weer een voorbeschouwing is, maar drie dagen na de onthutsende nederlaag in Rotterdam speelt NEC woensdagavond in het bekertoernooi in de eigen Goffert tegen ADO Den Haag. De wedstrijd tegen de Hagenezen vangt om 20.00 uur aan en staat onder leiding van de heer Siemen Mulder.
NIJMEGEN - Normaliter duurt het een kleine week voordat er weer een voorbeschouwing is, maar drie dagen na de onthutsende nederlaag in Rotterdam speelt NEC woensdagavond in het bekertoernooi in de eigen Goffert tegen ADO Den Haag. De wedstrijd tegen de Hagenezen vangt om 20.00 uur aan en staat onder leiding van de heer Siemen Mulder.
Voor NEC de uitgelezen mogelijkheid om de zure nasmaak van de nederlaag tegen Sparta Rotterdam, van afgelopen weekend, weg te spoelen. Trainer Peter Hyballa was logischerwijs niet al te vrolijk over het spel dat zijn ploeg tegen de promovendus liet zien. Vooral het druk zetten viel de Duitse coach tegen.
Hij hoopt meer 'power' te zien, zowel op offensief als defensief gebied. "We moeten niet heel lang bij die wedstrijd blijven hangen." Liever richt hij zich op de aanstaande opponent ADO. Hyballa noemt Edouard Duplan voor de camera van N1 als één gevaarlijke speler van de Hofstedelingen.