Nieuws

Huntelaar lijkt klaar bij het Nederlands elftal

Voetballer Klaas-Jan Huntelaar uit Hummelo lijkt afgeserveerd bij het Nederlands elftal. De aanvaller zit niet bij de voorselectie voor de WK-kwalificatieduels in oktober.
ARNHEM - Voetballer Klaas-Jan Huntelaar uit Hummelo lijkt afgeserveerd bij het Nederlands elftal. De aanvaller zit niet bij de voorselectie voor de WK-kwalificatieduels in oktober.
Huntelaar is al een tijdje niet meer de eerste keus onder de nieuwe bondscoach Danny Blind, maar zat nog wel in de voorselectie voor het eerste WK-kwalificatieduel tegen Zweden. Uiteindelijk zat hij niet in de definitieve selectie. Nu heeft de bondscoach hem niet eens in de voorlopige selectie opgenomen. Blind kiest voor Doetinchemmer Luuk de Jong, Bas Dost en Vincent Janssen als centrumspitsen.
Buiten De Jong kiest Blind nog voor twee andere Gelderlanders in de voorselectie. Ook Arnhemmer Davy Pröpper en Jasper Cillessen uit Groesbeek kunnen zich vooralsnog verheugen op wedstrijden tegen Wit-Rusland en Frankrijk. Die wedstrijden zijn op 7 en 10 oktober.