Nieuws

Actie tegen NEC-directeur Van Ingen niet breed gedragen

De actie gericht tegen NEC-directeur Bart van Ingen wordt niet breed gedragen onder alle supporters van de Nijmeegse club.
NIJMEGEN - De actie gericht tegen NEC-directeur Bart van Ingen wordt niet breed gedragen onder alle supporters van de Nijmeegse club.
In de nacht van zaterdag op zondag werden er verhuisdozen geplaatst bij de hoofdingang van stadion De Goffert met teksten als "Bart Oprotten".
Vanuit diverse supportersgroeperingen wordt gemeld dat Van Ingen niet onder vuur ligt, al zijn er zeker NEC-fans die hem graag zien vertrekken. Hem wordt onder meer verweten dat er veel clubmensen onder zijn leiding zijn verdwenen, recentelijk nog technisch manager Danny Hoekman.
Namens de officiële supportersvereniging laat interim-voorzitter Jeroen Rengers weten dat de algemeen directeur voldoende krediet heeft. "Bart van Ingen heeft zeker nog draagvlak bij ons. Wij volgen hem kritisch, zeker ook in de situatie met het op non-actief stellen van Danny Hoekman. Maar we moeten niet vergeten waar de club vandaan komt na de degradatie en wat er de afgelopen twee jaar is neergezet. Wij hebben vertrouwen in Van Ingen en de Raad van Commissarissen."
Ook binnen de clubleiding en de investeerders lijkt Van Ingen nog altijd steun te genieten. De algemeen directeur kiest zelf bewust even voor radio-stilte.