Nieuws

45 uur met handen op auto in Apeldoorn voor jaar lang gratis rijden

APELDOORN - Ze stonden 45 uur onafgebroken met hun handen op een auto bij autobedrijf Van Mossel in Apeldoorn: De beloning voor Antoine Ackermans, Annemieke van der Horst en Loes Venhoeven is dat ze een jaar lang gratis in de auto mogen rijden waar ze bijna twee dagen bij stonden.
De actie van het autobedrijf begon vrijdagavond om 20.00 uur met negen deelnemers. Ze moesten onafgebroken met minimaal één hand op de auto blijven staan om te winnen. Per uur mochten ze vijf minuten pauzeren om naar het toilet te gaan en even te gaan zitten.

Meerdere doorzetters

De laatste die over zou blijven won een jaar gratis auto rijden tot 15.000 kilometer. De actie zou uiterlijk op zondag om 17.00 uur eindigen. Er was alleen geen rekening gehouden met meerdere doorzetters die er dan nog zouden staan.

Wie krijgt nou die auto?

De oplossing was dat er twee auto's beschikbaar waren voor de winnaars. Loes Venhoeven kreeg een auto voor zichzelf. Antoine Ackermans en Annemieke van der Horst zijn partners en deden als stel mee. Ze kregen samen één auto met als compensatie 25.000 vrije kilometers in plaats van de vooraf bepaalde 15.000 kilometer.