Nieuws

Deze berichten wilde u niet missen deze week

Zinderende hitte in de provincie, een weerman en zijn bruid en een heftige vechtpartij vastgelegd op video. Dit zijn de berichten waar u in de afgelopen week het meest op klikte. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Zinderende hitte in de provincie, een weerman en zijn bruid en een heftige vechtpartij vastgelegd op video. Dit zijn de berichten waar u in de afgelopen week het meest op klikte.

Vechtpartij met knuppels en schep in Wageningen

Een heftige video van een vechtpartij na een aanrijding in Wageningen. Vanuit de school de Pantarijn werd het gevecht gefilmd. Mensen met knuppels en een schep gaan elkaar te lijf en drie mensen raken gewond. De politie doet nog verder onderzoek. 

Heet, heter, heetst! Waar vind je verkoeling?

Het was warm afgelopen week. Dagen van ruim 30 graden volgden elkaar op maar het was inmiddels al bijna half september. Welke zwembaden waren nog open? Wij zetten het op een rij. 

Geweld aan beide zijden

Robert Gerritsen uit Voorthuizen overleed na een vechtpartij in Amsterdam. Hij zou een einde hebben willen maken aan een ruzie op de Wallen in Amsterdam. De politie bekeek beelden van het gevecht en meldde afgelopen week dat de vriendengroep van Robert ook fors geweld gebruikte. 
Foto: Omroep Gelderland 
De beelden werden uitgezonden bij het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Tijdens de vechtpartij kwam Robert Gerritsen ten val en sloeg met zijn hoofd op de grond. Hij overleed anderhalve dag later. 

De mooiste dag van je leven mag niet in het water vallen

Alicia Dave trouwde vrijdag met haar grote liefde. De twee planden de mooiste dag van hun leven aan het water, in Ewijk. Maar het zou die dag gaan regenen. Vol angst en beven zag ze die dag tegemoet en dus moest weerman Jordi Bloem van MeteoGroup haar geruststellen. En dat kon hij, tot groot geluk van de inmiddels getrouwde Alicia. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!