Nieuws

(VIDEO) 3 gewonden na vechtpartij met knuppels en schep in Wageningen

WAGENINGEN - In Wageningen heeft vrijdagmiddag een vechtpartij met knuppels, messen en een schep plaatsgevonden. Hierbij zijn 3 gewonden gevallen, meldt de politie. Het trio is met snijwonden naar het ziekenhuis gebracht. Er zijn 2 personen aangehouden.
Volgens een woordvoerder van de politie was een aanrijding tussen 2 auto's op de Hollandseweg de aanleiding voor de vechtpartij. Op beelden verspreid via Twitter is te zien dat personen elkaar na het ongeval te lijf gaan met meerdere voorwerpen.
Bij de vechtpartij liepen drie personen snijwonden op. 'Waarmee ze gestoken zijn, onderzoeken we nog', meldt de politiewoordvoerder. Volgens de politie is het trio met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Onder controle

De gemeente Wageningen meldt dat de vechtpartij inmiddels onder controle is en dat er geen omstanders gewond zijn.
Wat de precieze aanleiding van de vechtpartij is, is nog niet bekend. Ook dat onderzoekt de politie nog. De politiewoordvoerder vermoedt wel dat de personen elkaar kennen.
Luister het hele interview met de politiewoordvoerder bij Radio Gelderland:

Nazorg

Een woordvoerder van de ambulancedienst meldt dat er slachtofferhulp aanwezig is voor de leerlingen en medewerkers van de Pantarijn. Vanuit de school was de vechtpartij duidelijk te zien. 'Ook is er een GGD-arts beschikbaar voor mensen die nazorg nodig hebben', besluit de woordvoerder.