Nieuws

'Pop up politiebureaus' op diverse plekken in Beuningen

BEUNINGEN - In het gemeentehuis van Beuningen is dinsdag een steunpunt van de politie geopend. Dat steunpunt vormt de uitvalsbasis voor de politie die elders aan het werk is.

Toch nog een agent spreken

Politieagenten zijn steeds vaker in de wijk aan het werk. Dat kan ook dankzij de digitale middelen en moderne technologie.  De politie heeft het liefst dat burgers hun aangiftes digitaal doen via www.politie.nl. Na een afspraak via 0900-8844 willen agenten ook wel thuis langskomen voor het opnemen van een aangifte. Wie toch nog liever echt een agent spreekt kan ook terecht op het nieuwe politiesteunpunt in het gemeentehuis van Beuningen.

'Pop up politiebureaus voor een dag

Het steunpunt is dus niet permanent bezet en heeft geen vaste openingstijden. In september en oktober verschijnen op verschillende andere locaties in de gemeente Beuningen ook 'Pop up politiebureaus' . Inwoners ontmoeten daar de wijkagent van hun wijk en kunnen in gesprek gaan over bijvoorbeeld het veiligheidsgevoel. Op de volgende dagen en locaties verschijnen de 'Pop up politiebureaus' :
 Dinsdag 13 september 18.00 – 20.30 uur Beuningen, Tiberiuslaan / Vitelliuslaan
 Donderdag 15 september 18.00 – 20.30 uur Beuningen, Wolfsbossingel thv Dromedaris
 Zaterdag 24 september 13.00 – 15.00 uur Beuningen, Molenstraat thv Molenhuis
 Zaterdag 1 oktober 10.30 – 13.00 uur Beuningen, Aalsterveld / Zuil / Sima / Gewelf