Nieuws

Moeilijk moment voor Sieneke; dochter naar peuterspeelzaal

Rosalie, de tweejarige dochter van de Nijmeegse zangeres Sieneke, is vanmorgen voor het eerst naar de peuterspeelzaal geweest. 'Een moeilijk moment', zo laat Sieneke op haar twitteraccount weten.
NIJMEGEN - Rosalie, de tweejarige dochter van de Nijmeegse zangeres Sieneke, is vanmorgen voor het eerst naar de peuterspeelzaal geweest. 'Een moeilijk moment', zo laat Sieneke op haar twitteraccount weten.
Rosalie, geboren op 7 september 2014, is inmiddels dus een peuter. De peuterspeelzaal is daarom een logische stap, maar doet moeder Sieneke wel wat.
Terwijl de kleine Rosalie zich vermaakt met vriendjes en vriendinnetjes, heeft Sieneke weer tijd om aan haar carrière te werken. De zangeres heeft afgelopen vrijdag haar nieuwe album gepresenteerd. Het eerste exemplaar ontving ze uit handen van haar dochter. Ook op dit album staat net zoals op voorgaande edities het levenslied weer centraal.
Morgen is Sieneke lunchgast bij Omroep Gelderland en komt ze over haar nieuwe album vertellen. Dit doet zij  in het radioprogramma van Rob Kleijs, tussen 12.00 uur en 13.00 uur. Het interview is live te horen op Radio Gelderland.