Nieuws

Bridge to Liberation Experience

De John Frostbrug in Arnhem is op vrijdag 16 september opnieuw het decor voor de beleving rond de Slag om Arnhem. Remy van Kesteren, Willeke Alberti, Michael Prins en Glennis Grace zullen met het Gelders Orkest optreden op de Rijn. Het publiek wordt dit jaar meegenomen in een verhaal over liefde in oorlogstijd, verteld vanuit vrouwelijk perspectief. http://www.bridgetoliberation.nl/ U ziet op zaterdag 18 september de registratie bij Omroep Gelderland.
ARNHEM - De John Frostbrug in Arnhem is op vrijdag 16 september opnieuw het decor voor de beleving rond de Slag om Arnhem. Remy van Kesteren, Willeke Alberti, Michael Prins en Glennis Grace zullen met het Gelders Orkest optreden op de Rijn. Het publiek wordt dit jaar meegenomen in een verhaal over liefde in oorlogstijd, verteld vanuit vrouwelijk perspectief. http://www.bridgetoliberation.nl/ U ziet op zaterdag 18 september de registratie bij Omroep Gelderland.

Zaterdag 17 september:

Volledige registratie: 12.30 uur tot 16.35 uur
’s Avonds herhaling in twee delen: 17.20 uur deel 1, 18.20 uur deel 2 (daarna worden beide delen de hele avond herhaald)