Nieuws

Goffertbad gesloten, buitenbad Nijmegen-West opnieuw open

Zwem- en zonliefhebbers kunnen deze week nog dagelijks terecht in het buitenbad van zwembad West. Het buitenbad is gesloten sinds het einde van de zomervakantie maar gaat opnieuw open vanwege het warme weer. Vanaf maandag tot en met vrijdag zijn het bad en de ligweide aan de Planetenstraat geopend tussen 12.00 uur en 18.00 uur. © Sportfondsenbaden Nijmegen
NIJMEGEN - Zwem- en zonliefhebbers kunnen deze week nog dagelijks terecht in het buitenbad van zwembad West. Het buitenbad is gesloten sinds het einde van de zomervakantie maar gaat opnieuw open vanwege het warme weer. Vanaf maandag tot en met vrijdag zijn het bad en de ligweide aan de Planetenstraat geopend tussen 12.00 uur en 18.00 uur.
Aanpassingen in het rooster en de werkzaamheden van het personeel in Sportfondsenbad West maakte het mogelijk het buitenbad te heropenen. Ook in het Goffertbad zijn de mogelijkheden om langer open te blijven bekeken. Door een gebrek aan personeel, uit veiligheid en vanwege hygiëne die te wensen overlaat is echter besloten de deuren te sluiten.
Zondagmiddag werd het zwemseizoen van het Goffertbad traditiegetrouw afgesloten met hondenzwemmen.

Foto: Sportfondsenbaden Nijmegen