Nieuws

Man uit Voorthuizen ligt in coma, na vechtpartij op de Wallen

Een 32-jarige man uit Voorthuizen ligt in coma. Hij werd zaterdagavond op de Amsterdamse Wallen door drie Oost-Europese mannen in elkaar geslagen. © Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen
VOORTHUIZEN - Een 32-jarige man uit Voorthuizen ligt in coma. Hij werd zaterdagavond op de Amsterdamse Wallen door drie Oost-Europese mannen in elkaar geslagen.
De man uit Voorthuizen probeerde met vrienden een groep vechtende mannen uit elkaar te halen, maar werd uiteindelijk zelf het slachtoffer. De Oost-Europese mannen keerden zich tegen hem en lieten hem bewusteloos achter.
Agenten troffen het slachtoffer op de Wallen aan en hebben hem gereanimeerd. Hij is vervolgens met zwaar hersenletsel naar het ziekenhuis gebracht. Daar ligt nog altijd in coma.
Beelden van AT5 in Amsterdam:
De verdachten heeft de politie nog niet gevonden. Een van de drie mannen met het Oost-Europese uiterlijk is klein, ongeveer 1.65 meter lang. Hij is rond de 30 jaar, heeft donker haar en droeg dit in een hanenkam. Hij heeft een dun postuur en droeg een lichtkleurig shirt met verschillende kleuren en een donkere spijkerbroek. De tweede is gespierd, ongeveer 1.70 meter lang en heeft gemillimeterd donkerblond haar. De laatste is ongeveer 1.80 meter lang en heeft kort donker haar.
Mensen die meer informatie hebben. wordt gevraagd contact te zoeken met de politie.