Nieuws

Gedupeerde PSV-fans kunnen gratis naar uitduel tegen Vitesse

(Archieffoto)
Gedupeerde PSV-fans hoeven in oktober niet te betalen voor de uitwedstrijd tegen Vitesse. Het gaat om supporters die in juli een kaartje voor het uitvak hadden in stadion GelreDome. PSV zou daar toen tegen West Bromwich Albion spelen, maar dat duel werd afgelast.
ARNHEM - Gedupeerde PSV-fans hoeven in oktober niet te betalen voor de uitwedstrijd tegen Vitesse. Het gaat om supporters die in juli een kaartje voor het uitvak hadden in stadion GelreDome. PSV zou daar toen tegen West Bromwich Albion spelen, maar dat duel werd afgelast.
Dat was vanwege angst voor ongeregeldheden. Fans van PSV en Vitesse zouden met elkaar op de vuist willen gaan in de Arnhemse binnenstad. Daar kreeg loco-burgemeester Gerrie Elfrink lucht van, waarop hij besloot het duel te schrappen.
Volgens PSV-directeur Toon Gerbrands zou Vitesse nalatig zijn in het compenseren van de Eindhovense fans. Zo zou de supporters onder meer een kortingsbon zijn aangeboden voor de Vitesse-fanstore.

Niet waar

De Arnhemse club laat woensdag weten dat daar niets van waar is. De gedupeerde PSV-fans, die een kaartje voor het uitvak hadden, kunnen volgens Vitesse dus gratis naar Vitesse-PSV in oktober. Supporters die tickets voor een neutraal vak hadden, kunnen naar een andere wedstrijd van Vitesse in Gelredome óf een fanartikel aanschaffen van een voetbalclub naar keuze.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!