Nieuws

Eric Meijers tien jaar ouder door slotfase Achilles'29

Achilles'29-trainer Eric Meijers vloog vandaag van hot naar her langs de zijlijn. Met drukke armgebaren en flink geschreeuw probeerde hij zijn ploeg uiteindelijk nog naar een punt te coachen. Ondanks een bizarre slotfase, met drie doelpunten in tien minuten, lukte dat niet meer. © Omroep Gelderland
GROESBEEK - Achilles'29-trainer Eric Meijers vloog vandaag van hot naar her langs de zijlijn. Met drukke armgebaren en flink geschreeuw probeerde hij zijn ploeg uiteindelijk nog naar een punt te coachen. Ondanks een bizarre slotfase, met drie doelpunten in tien minuten, lukte dat niet meer.
'Je kunt wel zeggen dat ik in die slotfase 10 jaar ouder ben geworden. Het zit ons niet mee, deze wedstrijd kostte ons best veel kracht. Maar je ziet ook dat we best wel wat inhoud hebben door zo terug te komen. Maar een beetje geluk en kwaliteit in de eindfase ontbreekt', zo verklaarde de coach na afloop.
MVV stond bij rust op een 0-2 voorsprong en zag Achilles'29 nog twee doelpunten maken in de slotfase. Zelf kregen de Limburgers ook nog een penalty, waardoor ze wel drie punten haalden. 'MVV dacht misschien dat het met de 0-2 de vis al op het droge had, maar het siert ons dat wij tot het laatste moment doorgaan voor een goed resultaat. En over die penalty: 'Jop van Steen zegt dat het geen penalty was, dan geloof ik dat. Hij is goudeerlijk', zo baalde Meijers.
Na vijf wedstrijden hebben de Groesbekers maar drie punten, dat baart ook de coach zorgen. 'Het wordt tijd dat we niet gaan repareren, maar zelf eens op voorsprong komen. We hebben ook een lastig programma gehad, met drie uitwedstrijden. Maar er zijn geen excuses, we moeten thuis onze wedstrijden gaan winnen.