Nieuws

Thoone (Achilles'29): 'Het is vijf voor twaalf, we moeten punten pakken'

GROESBEEK - Freek Thoone speelde zondagmiddag gewoon mee bij Achilles'29, ondanks een hersenschudding eerder deze week. Toch mocht het niet baten, want Achilles'29 verloor weer. Nu thuis met 2-3 van MVV.
'Ja  daardoor komt de hoofdpijn wel weer terug. Dit is heel vervelend. Ook omdat je nu 14 dagen vrij bent, het is moeilijk om nu om te schakelen naar een volgende wedstrijd, dat is dus verschrikkelijk balen', vertelt de aanvaller.
Doordat Achilles'29 zondag niet wist te winnen staat de ploeg in de onderste regionen. Alleen tegen Helmond Sport werd dit jaar gewonnen. De punten moeten echt gaan komen, wil Achilles'29 geen heel zwaar seizoen krijgen, zo beseft ook Thoone. 'Ja, absoluut. Het is nu vijf voor twaalf wat dat betreft. We moeten echt punten gaan halen. We willen in die middenmoot hangen, dat maakt het voetballen ook makkelijker.'
Maar voor die punten moet er wel hard gewerkt worden, want het voetbal was zondag niet goed. 'Maar het gaat absoluut omkeren. We zijn er iedere keer dichtbij. Vorig jaar hadden we na vier wedstrijden tien punten. Nu zijn we beter, maar valt het niet onze kant op. Het moet echt onze kant op gaan vallen en dat moet niet te lang meer duren. In Amsterdam (tegen Jong Ajax, red.) moeten we echt punten gaan halen', zo besluit de aanvaller.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!