Nieuws

Waar is dat feestje? Hier en hier en hier in Arnhem en Nijmegen

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje. Met de app Gone Out kunnen feestgangers in Arnhem en Nijmegen in één oogopslag zien waar ze moeten zijn voor hun vermaak. De app die eerder al in andere steden werden gelanceerd geldt vanaf maandag 29 augustus ook voor Arnhem en Nijmegen.
ARNHEM - Waar is dat feestje? Hier is dat feestje. Met de app Gone Out kunnen feestgangers in Arnhem en Nijmegen in één oogopslag zien waar ze moeten zijn voor hun vermaak. De app die eerder al in andere steden werden gelanceerd geldt vanaf maandag 29 augustus ook voor Arnhem en Nijmegen.
De gratis app biedt naast een overzicht van alle feesten in de stad, ook een GPS-systeem, de entreeprijs per feest en praktische tips. Volgens de initiatiefnemer van de app Jeroen Maas, biedt Gone Out met meer dan 50 feesten per maand het meest volledige overzicht voor uitgaan in Nijmegen en Arnhem.
Jeroen Maas: 'De app is uniek door de compacte weergave met verschillende zoek- en filterfuncties. Binnen 3 minuten heb je een leuke party gevonden.' 

Helemaal los

Jeroen Maas richtte GoneOut in 2013 op, mede omdat hij zelf vaak in steden kwam en niet wist waar hij dat ene leuke feestje kon vinden. De titel staat voor 'helemaal losgaan', licht hij toe. Inmiddels is hij druk bezig de app in steeds meer steden uit te rollen.
Dat de app juist maandag 29 augustus wordt geïntroduceerd in Arnhem en Nijmegen is geen toeval. Op die dag begint de hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) met de introductieweek voor eerstejaars studenten.