Nieuws

A1 richting Amsterdam later open

Verkeer dat maandagmorgen vanaf de Veluwe richting Amsterdam moet, krijgt te maken met ernstige verkeershinder. De werkzaamheden aan de spoorbrug over de A1 bij Muiderberg lopen uit, meldt Rijkswaterstaat. © Omroep Gelderland
HOEVELAKEN - Verkeer dat maandagmorgen vanaf de Veluwe richting Amsterdam moet, krijgt te maken met ernstige verkeershinder. De werkzaamheden aan de spoorbrug over de A1 bij Muiderberg lopen uit, meldt Rijkswaterstaat.
De snelweg richting Amsterdam zou oorspronkelijk om 05.00 uur maandagochtend opengaan. Rijkswaterstaat meldt dat 'de asfaltlaag ernstig beschadigd was'. Daardoor duren de werkzaamheden langer dan verwacht, tot maandag 15.00 uur. Het werk aan de weg in de andere richting is wel klaar.
Weggebruikers moeten rekening houden met vertraging van meer dan 60 minuten. Ook op de omleidingsroute via de A27, A12 en A2 zal daardoor vertraging ontstaan. Weggebruikers krijgen het advies op een ander tijdstip te reizen of te overwegen om thuis te werken.
Rijkswaterstaat is dit weekend bezig met grootscheepse werkzaamheden op de snelweg A1, die compleet vernieuwd wordt. Tegelijkertijd wordt een oude spoorbrug over de weg gesloopt. De A1 richting Amsterdam is zondagavond om 21.00 uur dichtgegaan.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!