Nieuws

Bekijk nu de bloeiende heide, voordat het weer voorbij is

De heide staat volop in bloei. Iets later dan normaal. Waarschijnlijk doordat het nog lang koud bleef. De heide heeft een grote aantrekkingskracht op fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.
EDE - De heide staat volop in bloei. Iets later dan normaal. Waarschijnlijk doordat het nog lang koud bleef. De heide heeft een grote aantrekkingskracht op fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.
Nu de heide bloeit, is het zaak om er snel bij te zijn. Want voordat je het weet verandert de roze-paarse gloed in bruin.
De heide laat zich ook graag fotograferen. Reden voor terreinbeheerder Natuurmonumenten om dit jaar op de Veluwezoom een lijst neer te zetten, zodat er een schilderachtige foto gemaakt kan worden, die meteen van een houten lijst is voorzien.

Heide vanuit de lucht

Kyle van Bavel maakte een video van de Hatertse Vennen met bloeiende heide, vanuit de lucht. 

Deel uw heide-foto

Heeft u ook mooie foto's van de heide gemaakt? Of bent u van plan om komend weekend de hei op te gaan? 
Deel uw heidefoto via de App'je-knop op de Omroep Gelderland-app. Vermeld 'Buitengewoon' in de onderwerpregel, dan komt uw foto automatisch in het Buitengewoon foto-album op de site
Zet erbij waar u de foto maakte, dat is handig voor Gelderlanders die nog op zoek zijn naar een mooie plek om de heide te zien.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!