Nieuws

Nog eens zes fraaie beelden van Gelderse sporters in Rio

De Gelderse sporters geven ons via Instagram een mooi inkijkje achter de schermen bij de Olympische Spelen. Zes, nieuwe, fraaie beelden. © Instagram Judith Pietersen
RIO DE JANEIRO - De Gelderse sporters geven ons via Instagram een mooi inkijkje achter de schermen bij de Olympische Spelen. Zes, nieuwe, fraaie beelden.
Judoka Jayme Mata uit Arnhem komt straks in actie. Hij gaat voor een medaille in de klasse tot 66 kilogram. Dat doet hij niet voor ons land, maar voor Aruba.
Sjef van den Berg is goed in vorm en geldt als medaillefavoriet bij het handboogschieten. Over de inwoner van Arnhem hoeven we ons niet al te druk te maken. In deze omgeving verblijft hij de komende tijd.
Myrthe Schoot uit Winterswijk was gisteren uitzinnig. En terecht, want de volleybalster won met Oranje van China. Een lekker begin van de Spelen.
Judith Pietersen moest na de zege op China even bijkomen. De inwoonster van Eibergen komt morgen (maandag) met Nederland in actie tegen de Verenigde Staten.
Omdat we er geen genoeg van het volleybalsucces kunnen krijgen... Lonneke Sloetjes uit Varsseveld is ook enorm in haar nopjes.
Eerder op de dag lieten we zien dat de atleten op weg waren naar Rio. Ze zijn inmiddels veilig aangekomen, zo laat Arnhemmer Churandy Martina weten.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!