Nieuws

Hondje Bella uit Dieren is vermist: bel als je haar ziet, maar raak haar niet aan!

Het opvanggezin van Bella uit Dieren is ten einde raad. Hun zwarte hondje is sinds dinsdagavond vermist. Via de Facebookpagina 'Waar is Bella?' hoopt het gezin de locatie van Bella te achterhalen. Opmerkelijk: mensen die het dier zien, wordt verzocht haar niet te benaderen. © Facebookpagina Waar is Bella?
DIEREN - Het opvanggezin van Bella uit Dieren is ten einde raad. Hun zwarte hondje is sinds dinsdagavond vermist. Via de Facebookpagina 'Waar is Bella?' hoopt het gezin de locatie van Bella te achterhalen. Opmerkelijk: mensen die het dier zien, wordt verzocht haar niet te benaderen.
'Bella is super schuchter. Zodra ze doorheeft dat iemand haar wil pakken, rent ze heel snel weg en stopt niet meer', legt Sanne Schoenmaker uit bij Radio Gelderland. Zij is een goede vriendin van het opvanggezin. 'De eigenaresse is én emotioneel én momenteel druk met de zoektocht.'
Luister hier het hele interview met Sanne Schoenmaker bij Radio Gelderland:
In een onbewaakt moment wist Bella via dinsdag via een kier in de achtertuin te ontsnappen. Het gezin zette een grote speurtocht in. Ook via Facebook kwamen er meerdere meldingen binnen van mensen die het zwarte hondje gezien hadden.

Angstig en snel

'Omdat ze echter zo angstig en snel is, kwamen we steeds te laat aan', legt Schoenmaker uit. 'Bella is vanochtend nog in Velp gezien. Daarna ontbreekt ieder spoor. We hopen dat ze misschien nu richting Dieren loopt.'
Mensen die het hondje gezien hebben, kunnen een reactie achterlaten op de Facebookpagina Waar is Bella? of bellen met 06-57994414.

Zie ook: