Nieuws

Lion Kaak wellicht als centrale verdediger bij De Graafschap

Door de personele problemen achterin bij De Graafschap moet Lion Kaak wellicht centraal in de defensie spelen tegen FC Eindhoven.
DOETINCHEM - Door de personele problemen achterin bij De Graafschap moet Lion Kaak wellicht centraal in de defensie spelen tegen FC Eindhoven.
Maar dat vindt de middenvelder geen probleem. "Als ik maar speel. En ik heb in de voorbereiding als links centraal en rechts centraal gespeeld. Als we echt willen gaan voetballen, ligt dat mij wel. Ik heb mijn lengte misschien niet mee, maar ik kan er ook voor zorgen dat de tegenstander niet kan koppen."
Kaak beseft dat De Graafschap een favorietenrol heeft dit seizoen. "Op De Vijverberg willen wel ook uitstralen dat we de baas zijn. Het is heerlijk dat het nu echt begint. We willen terug naar de eredivisie, liefst meteen. Iedereen ziet ons logischerwijze meteen als kampioen of nummer twee. En het leeft hier. Vijfduizend man op de open dag, dat was bij Vitesse toch een stukje minder."
"Eindhoven heeft voetballend een heel sterk team staan. Ze draaien altijd mee rond de vijfde plaats. Wel knap voor zo'n kleine club in de schaduw van PSV."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!