Nieuws

Wie weet waar David (18) uit Doetinchem is?

De politie is op zoek naar de 18-jarige David uit Doetinchem. Hij wordt sinds zaterdag vermist. Familie en politie maken zich zorgen, want de jongeman heeft medicijnen nodig en die heeft hij niet bij zich.
DOETINCHEM - De politie is op zoek naar de 18-jarige David uit Doetinchem. Hij wordt sinds zaterdag vermist. Familie en politie maken zich zorgen, want de jongeman heeft medicijnen nodig en die heeft hij niet bij zich.
Zaterdagochtend vertrok David vanuit Doetinchem. Sindsdien is het onduidelijk waar hij verblijft. Het is niet bekend waarvoor David medicijnen nodig heeft, maar wel dat zijn situatie zonder zorgen oproept. 
Vlak voordat de 18-jarige Doetinchemmer uit beeld verdween, droeg hij een grijs vest zoals op de foto's. Hij had grijze schoenen met blauwe veters aan en droeg een kettinkje met daaraan een kruisje om zijn nek. De politie denkt dat David richting Amsterdam of Den Haag ging. 
Wie de jongen ziet, wordt verzocht de politie Achterhoek-West in te lichten, via 0900 - 8844.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!