Nieuws

Achilles'29 ontsnapt aan nederlaag tegen Spakenburg

Achilles'29 is zaterdagmiddag ontsnapt aan een nederlaag tegen de amateurs van Spakenburg. Brian Boogers scoorde in de slotminuut voor de ploeg uit Groesbeek. De eindstand werd daarmee 2-2. © Omroep Gelderland
GROESBEEK - Achilles'29 is zaterdagmiddag ontsnapt aan een nederlaag tegen de amateurs van Spakenburg. Brian Boogers scoorde in de slotminuut voor de ploeg uit Groesbeek. De eindstand werd daarmee 2-2.
De Groesbekers kwamen na tien minuten op voorsprong via Freek Thoone. Lang kon de ploeg uit de Jupiler League daar niet van genieten, Philip Ties zorgde met een kopbal in de dertiende minuut voor de 1-1. Vlak voor rust nam Spakenburg zelfs de leiding. Spits Danny van den Meiracker schoof de bal achter doelman Robbert te Loeke.
Na de pauze bleef de 2-1 lang op het scorebord staan, dankzij Boogers voorkwam Achilles dus een pijnlijke nederlaag tegen de amateurclub. Voor de Groesbekers begint het nieuwe seizoen komende vrijdag officieel met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Het wordt het vierde seizoen van Achilles in het betaald voetbal.