Nieuws

Wat is er dit weekend te doen in de grootste provincie van Nederland?

Ook dit weekend is er weer van alles te doen in de grootste provincie van Nederland. Van een foodtruckfestival in Zutphen tot Trekkertrek in Nieuw Wehl. © archief
WEHL - Ook dit weekend is er weer van alles te doen in de grootste provincie van Nederland. Van een foodtruckfestival in Zutphen tot Trekkertrek in Nieuw Wehl.

Boekenmarkt Nijkerk

De boekenwurmen kunnen zich dit weekend verplaatsen naar Nijkerk waar zaterdag een boekenmarkt wordt gehouden. Tijdens de jaarlijkse Nijkerkse Boekenmarkt staan zo'n 50 kramen opgesteld. U bent welkom tussen 09.00 en 17.00 uur.
En zondag kunnen de boekenverslinders naar Zutphen, want ook daar wordt dit weekend een boekenmarkt gehouden.

Proeven in Zutphen

En proeven dat doet u de komende dagen in Zutphen. Vanaf vrijdagavond tot en met zondag staan daar tientallen foodtrucks opgesteld. Van Vitmanien by Elien tot de Tostibus. Ook is er op meerdere podia livemuziek.
  • Zie ook: Foodwall in Zutphen

Lepeltje lepeltje dit weekend?

Apeldoorn staat dit weekend in het teken van het festival Lepeltje Lepeltje. 'Een intiem festival waar jong en oud smult van de heerlijkste gerechten, toffe bands en leuke avonturen', aldus de organisatie.

Trekkertrek in Nieuw Wehl

Voor wie liever naar ronkende motoren luistert is Nieuw Wehl dit weekend the place to be. Daar wordt het komende weekend Trekkertrek gehouden. Zaterdagavond staat in het teken van echte dialectrock en zondag is het de beurt aan de trekkers. 
Omroep Gelderland zendt zondag een reportage uit bij het programma Zomer vol evenementen.
En de crossers zijn dit weekend in Silvolde te bewonderen tijdens het Achterhoeks Crossspektakel. Vrijdagavond wordt er afgetrapt met een skelterrace. De rest van het weekend staat bol van de crosswedstrijden.
  • Zie ook: Website Achterhoeks Crossspektakel
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!