Nieuws

V&D-pand Doetinchem krijgt HEMArkt; alle vijf Gelderse panden hebben nu nieuwe huurders

Ook het vijfde voormalige V&D-pand in Gelderland heeft een nieuwe huurder. HEMArkt, de outletstore van Hema, komt halverwege augustus in het complex aan de Hamburgerstraat in Doetinchem. Dat bevestigt een woordvoerder van Nyenburgstaete, de beheerder van dit pand. © Archief
DOETINCHEM - Ook het vijfde voormalige V&D-pand in Gelderland heeft een nieuwe huurder. HEMArkt, de outletstore van Hema, komt halverwege augustus in het complex aan de Hamburgerstraat in Doetinchem. Dat bevestigt een woordvoerder van Nyenburgstaete, de beheerder van dit pand.
'De exacte openingsdatum bepaalt Hema. Het enige dat wij nu kwijt willen, is dat onze afspraak flexibel is. Dat houdt in dat we tussentijds evalueren hoe het gaat om te zien of we verder willen met elkaar', vertelt de Nyenburgstaete-woordvoerder.
Wanneer dit evaluatiemoment is en hoe lang de HEMArkt in het pand gaat zitten, wil de woordvoerder niet zeggen. 'Dat is iets tussen ons en Hema'. Ook een woordvoerder van Hema laat hier niets over los.

'Gedeelte pand blijft leeg'

De Nyenburgstaete geeft nog wel aan dat HEMArkt niet het hele pand gaat betrekken. Een gedeelte van het complex blijft leeg, zoals nu het geval is.
Met de komst van HEMArkt naar Doetinchem worden alle voormalige V&D-panden in Gelderland (tijdelijk) betrokken:

Nijmegen

Topshelf verwacht half september definitief de deuren te openen in het voormalig V&D-pand in het centrum van Nijmegen. De sportwinkel zal daar zo'n driekwart van het totale vloeroppervlak gaan gebruiken. Ook restaurant La Place zal weer opengaan in de oude V&D.

Topshelf al in Arnhem

In het oude V&D-pand in Arnhem is al een Topshelf-vestiging geopend. Ook het La Placerestaurant is daar weer open.

Ede

Het pand in Ede huisvest momenteel tijdelijk al een HEMArtk. De outletwinkel is geopend sinds 31 mei. In de winkel zijn afgeprijsde producten als kleding, woonaccessoires, speelgoed en tuinartikelen te koop.

Apeldoorn

Ook in Apeldoorn vestigt HEMA een outlet in het voormalig V&D-pand. Daar wordt de ruimte gedeeld met Executieverkoop. Directeur Danny Dame van Executieverkoop gaf aan dat het filiaal van zijn winkelketen daar tot eind van het jaar te vinden is. De HEMA-outlet ging op 8 juni open.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!