Nieuws

Zeven blessures bij De Graafschap: weer een proefspeler

Piotr Parzyszek kampt met een enkelblessure
De Graafschap kampt een week voor de start van de competitie met een behoorlijke blessuregolf. Zeven spelers uit de selectie zijn niet fit.
DOETINCHEM - De Graafschap kampt een week voor de start van de competitie met een behoorlijke blessuregolf. Zeven spelers uit de selectie zijn niet fit.
Met name achterin is de spoeling dun. De kuitblessure van Bart Straalman duurt langer dan verwacht en ook aanwinst Luis Pedro kampt nog altijd met achillespeesklachten. Ook Tolgahan Ciçek (foto) is niet fit, hij heeft een spierblessure. Tim Linthorst revalideert na een knie-operatie. Mede vanwege de defensieve problemen is Sven Nieuwpoort nog altijd op proef.
Op het middenveld is Lion Kaak weggevallen met een liesblessure en voorin ontbreekt Piotr Parzyszek met een enkelblessure. Erik Quekel herstelt nog van een teenoperatie. De derde aanvaller, Vincent Vermeij, zou mogelijk kunnen vertrekken, al is er nog altijd geen acceptabel bod van Heracles of Excelsior binnengekomen in Doetinchem. Om op een eventuele transfer te anticiperen komt er een nieuwe proefspeler. Het gaat volgens De Gelderlander om de Zweedse aanvaller Emir Smajic.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!