Nieuws

Tuincentrum Fonteyn in Uddel bouwt tijdelijke showrooms na verwoestende brand

Het door brand getroffen tuincentrum Fonteyn in Uddel is druk bezig met de opbouw van tijdelijke showrooms op zijn terrein.
UDDEL - Het door brand getroffen tuincentrum Fonteyn in Uddel is druk bezig met de opbouw van tijdelijke showrooms op zijn terrein.
Volgens het 25 jaar oude familiebedrijf is een kwart van het winkelpand nog geheel in tact. Dat deel zal zo snel mogelijk gereed worden gemaakt voor bezoekers.

Noodkantoor

De verwoestende brand brak woensdagochtend vroeg uit. De showroom van het tuincentrum liep de meeste schade op. Het magazijn is samen met alle voorraad grotendeels gespaard gebleven, waardoor Fonteyn een groot deel van de werkzaamheden kan voortzetten in een speciaal daarvoor ingericht noodkantoor. Het tuincentrum is daardoor weer volledig bereikbaar voor klanten.

'Schouders eronder'

Fonteyn zet alles in het werk om de zaak te herstellen: 'Na de enorme brand van afgelopen woensdag, blijft Fonteyn strijdvaardig. Het team van de Gelderse tuinspecialist zet de schouders eronder en werkt voortvarend aan een nieuw begin.'

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!